Listen over Danmarks bedste kager

Alle kager smager af noget helt specielt, og hvis man er født i Danmark, så ved man, at det danske wienerbrød er kendt for at smage helt exceptionelt. Hvis du som turist besøger Danmark, så skal du vide, at man ikke har besøgt Danmark, med mindre man smager wienerbrødet. Så her er en liste over danske kager man bare må smage:

Romkugler der kan noget

Romkugler smager helt ekstraordinært hvis de bliver lavet på den rigtige måde. Her finder du Danmarks Bedste Romkugle, lavet i Kolding, så hvis du er på rundfart omkring i Danmark, så skal du ikke undslippe at smutte forbi Kolding, og få Danmarks bedste romkugle. Når man tænker på romkugler, så tænker man ofte på alkohol, men det er ikke altid at en bager bruger rom i romkugler, da man i de fleste tilfælde vil bruge romessens – dvs. at børn også sagtens vil kunne spise en romkugle.

Napoleonshatte er lige til den sødetand

En mørdej med en klup marcipan inden i og chokolade udenom, har altid været noget man kan købe med til en fødselsdagsmiddag eller som en lille venindegave. Med en knap så sød mørdej, så er den søde marcipan og chokolade en rigtig god kontrast. Man kan købe napoleonshatte i næsten alle danske bagerier, og de er bedst spist helt friskbagte.

Tag en hindbærsnitte med på farten

En hindbærsnitte har to tørre kiksebunde men hindbærmarmelade i mellem. Den er selvfølgelig bedst nydt frisk, men smager faktisk frisk i lang tid. Den er yderest populær, og kan næsten købes i alle supermarkeder, men anbefaledes dog at blive købt i et bageri, hvor de laver dem friske og fra bunden. Det er den perfekte snack til at tage med på en picnic, eller måske bare en håndmad til at tage med på arbejde.

Skriv et svar