Find det perfekte abonnement eller ikke..

Det er ikke det nemmeste i verden at finde frem til de bedste priser på noget så banalt som et mobilabonnement. Jeg sad forleden og prøvede at finde frem til et abonnement der passede til mine krav i form af fri data og fri tale. Jeg startede ud med at gå alle de kendte hjemmesider igennem for priser, men det bliver ret hurtigt uoverskueligt for at sige det mildt. Man er i essensen nødsaget til at have et excel eller llgnende blot for at holde overblikket i forhold til det mylder af abonnements pakker der er derude. Må sgu sige at jeg egentlig godt kan lide det nye ”plenti”, det er overskueligt at finde rundt nå de har lavet EN samlet pakke og intet andet. At man så lige skal huske at læse betingelserne med småt er selvfølgelig noget helt andet. Der er vist noget med at der er nogen betingelser for den fri data som man lige skal være opmærksom på(om end det er nogen meget reelle betingelser, som sådan – i hvert fald forståelige set ud fra et virksomheds synspunkt) inden man savler over alle de ekstra ting de har proppet ned i den pakke. Anyway, jeg ville blot lige gøre opmærksom på at min jagt efter et mobilabonnement stoppede efter jeg faldt over siden som linket til for lidt siden. Her var det sgu dejligt nemt lige at sammenligne de forskellige pakker udbyderne imellem. Det sparede mig for hvad der snildt kunne komme til at tage resten af aften – en aften jeg i stedet brugte på at skrive sådan en smart og hjælpsom artikel som denne! Anyway, tjek siden ud og se om du ikke også kan spare nogen penge på at skifte dit mobilabonnement ud med et nyt og mere smart! Jeg endte med at vælge oister, da de egentlig passede bedst til mig, selvom jeg sagtens kunne have fået tilsvarende andre steder endda billigere – Måske det er de åndsvage reklamer de viser der har sat sine spor i min underbevidsthed!

This entry was posted in Rants.

Skriv et svar